POSLANEC ALEKSANDER REBERŠEK V ŽALCU ODPRL POSLANSKO PISARNO

POSLANEC ALEKSANDER REBERŠEK V ŽALCU ODPRL POSLANSKO PISARNO avtor 10. septembra, 2018

V ponedeljek, 10. septembra, je ob 10. uri v Bergmanovi vili v Žalcu poslanec NSi Aleksander Reberšek odprl prvo poslansko pisarno v Spodnji Savinjski dolini. Le-tej bo sledilo odprtje poslanskih pisarn tudi v ostalih petih občinah (Vransko, Tabor, Braslovče, Polzela in Prebold), kjer bo g. Reberšek enkrat mesečno na voljo svojim volivcem in volivkam za pogovor.

Poslanske pisarne bodo za prebivalce na voljo od prvega oktobra dalje, vsak ponedeljek v mesecu po naslednjem urniku:

Vransko, vsak prvi ponedeljek v mesecu od 10. do 11. ure;
Tabor, vsak prvi ponedeljek v mesecu od 11. do 12. ure;
Prebold, vsak drugi ponedeljek v mesecu od 11. do 12. ure;
Braslovče, vsak tretji ponedeljek v mesecu od 10. do 11. ure;
Polzela, vsak tretji ponedeljek v mesecu od 11. do 12. ure;
Žalec, vsak četrti ponedeljek v mesecu od 7. do 8. ure.

V času službene odsotnosti ga bo v poslanskih pisarnah nadomeščala njegova pomočnica, ki bo skrbela za nemoteno komunikacijo med poslancem in krajani. G. Reberšek je poudaril, da je svojim volivcem in volivkam vedno na voljo tudi preko socialnih omrežij, telefona in e-pošte.

Poslanec Nove Slovenije pravi, da je namen poslanskih pisarn predvsem želja po komunikaciji in osebnem stiku z ljudmi. “Želim biti prisoten na terenu, želim, da prebivalci Spodnje Savinjske doline vedo, da sem tukaj ter da jih želim zastopati v državnem zboru. Zelo pomembno se mi zdi, da sem tukaj prisoten, da se lahko z njimi pogovarjam in da lahko njihov glas prenesem v Ljubljano,” je še povedal g. Reberšek.