NAPOVEDNIK: VIKEND V ZNAMENJU DNEVA ŽENA

NAPOVEDNIK: VIKEND V ZNAMENJU DNEVA ŽENA avtor 8. marec, 2019

Danes praznujemo svetovni dan žena – mednarodni praznik žensk, ki ga približno v 100 državah praznujemo 8. marca vsako leto. V čast ženskam bodo ta konec tedna posvečeno veliko glasbenih in kulturnih dogodkov, na nekaterih pa bo mogoče prejeti tudi kakšno pomladansko cvetlico.

Dan žena

V petek, 8. marca, bo ob 19.30 v Domu II. slovenskega tabora potekal 10. tradicionalni koncert ob dnevu žena. Nastopili bodo klapa Kampanel ter zbor PopSeSlish. Nekaj vstopnic je še na voljo TUKAJ.

Nežnejšemu spolu se bodo v petek, 8. marca, poklonili tudi v Študentskem klubu Žalec, ki ob tej priložnosti prireja manjši akustični koncert z Nives in Nastjo, ki skupaj tvorita The lemondy music. Koncert bo potekal ob 21. uri v Mestnem vrtu Žalec.

Mestna skupnost Žalec v soboto, 9. marca, vabi vse žene, mamice in babice, da se jim pridružijo na mestni tržnici Žalec, kjer jih bo čakala manjša pozornost.

V nedeljo, 10 marca, bo potekal 32. Pohod žena na Hom, ki ga organizira PD Liboje. Odhod iz Liboj bo ob 12.30 uri izpred bivše trgovine Kili. S kombijem se bodo odpeljali do izhodiščne točke pohoda, ki bo pri osnovni šoli Griže ali po dogovoru. Od izhodišča bodo krenili proti planinskem domu na Homu, kjer se bodo udeležili proslave in podelitve priznanj za doseženo število pohodov. Več o dogodku TUKAJ.

Drugo

V ponedeljek, 11. marca, Hiša sadežev družbe v Žalcu praznuje svoj 5. rojstni dan. Vabljeni v prostore Hiše v Žalcu, na Hmeljarski 3, ob 18. uri. Pridružila se jim bosta tudi izvršna direktorica Slovenske filantropije ga. Tereza Novak in župan občine Žalec g. Janko Kos. Vse prisotne čaka še presenečenje.


ORGANIZIRATE DOGODEK?
Pošljite nam informacije ali povezavo do dogodka in objavili ga bomo v enem izmed prihajajočih napovednikov. Informacije sprejemamo na urednistvo@zalcan.si